Montag, 19. November 2012

Wieder zu Hause

Heipparallaa!

Kotona taas, vihdoin! Vähä kakspiippunen mieliala, kun ei tiedä että haluaisko ennemmin olla kotona, arjessa kiinni vaiko "lomailla" ja treenailla Ylläksellä. Täälä kaikki on niin kurjaa! Mutta kuitenkin niin ihanaa. Kotoa pitää vähän väliä hypätä yliopistolla ja tehdä ties mitä järjettömiä koulujuttuja, joiden deadlinet painaa päälle eikä mua kiinnosta ne YHTÄÄN! 
Ylläksellä taas, no hmm, Ylläksellä saa vain olla ja töllöttää telkkua ja käydä heittääs treeniä välillä, mutta siinä se päivän "aikataulu" (mikä se sana onkaan joka tohon siis sopii?) sit onkin. Sielä ei oikeestaan oo mitään tekemistä.. 




Nyt pitäis sit osata päättää että tekisköhän sitä suomen kielen ja kirjallisuuden kurssiin kuuluvaa ryhmätyötä, vaiko saksan puhe- ja esitystaidon kurssiin kuuluvaa ryhmätyötä VAI saksan tekstitaidon kurssiin kuuluvaa lukijakirjettä (250-300 sanaa, ei tuu olemaan helppo juttu..) Vai oisko vaan taas asia niin että mukava asento sängyltä, läppäri syliin ja Greyn Anatomia pyörimään.. Mä veikkaisin että vipa on rakkain ja paras vaihtoehto! Ois toki vielä yks vaihtoehto, ottais fonetiikan kirjan käteen ja lukis huomiseen tenttiin, mutta en viittiny sitä tossa edes listaan laittaa, kun se on kaikkein vähiten mahdollinen tapaus. :D




Taas tällästä kuraa tämä postauksen sisältö, että kaikki varmaan ei edes pääse tähän lauseeseen asti koskaan.. Eli voisin kertoa sunnuntaista!

Jeee näin kaikkia huippuja (lue: komeita, järjettömän komeita saksalaisia..) saksalaisia hiihtäjiä! Puhun nyt siis miehistä! Oloksella tosiaan oli taas jokavuotiset tykkikisat näin kauden alussa, ja sinnehän aina tulee huippuja ympäri maailman ja taaaaas sieltä bongasin mm: Axel Teichmann, Jens Filbrich, Tobias Angerer, Lukas Bauer, Matti Heikkinen jne.. Noi kolme ekaa oli ehkä ne tärkeimmät, joita tuli seurattua! Kuviakin napsin, mutta kamera oli huono ja käsi jäätyi. Pitää oikeesti ostaa se Lumia 920, että alkais kuvat taas näyttään kuvilta, eikä siltä että ne on valkosta jossa on vähän jotain pikselimössöä.. 

Nyt voisin mennä tekemään jotain muuta, ku istua täs koneella.. Heippa!

// Wieder zu Hause. Ich weiß aber nicht ob es schöner zu Hause sein ist oder in Lappland trainieren und "chillen".. Hier, zu Hause, hab ich eigentlich zu viel zu tun. So viele Hausaufgaben und Präsentationen was ich machen sollte. Ich habe nur garkeine Energie zu lernen.. Ich will nur schlafen und Freunde treffen. 

Von gestern (Sonntag 18.11.) muss ich eigentlich etwas sagen weil es mir sehr spannender Tag war! Haha, glauben sie oder nicht das war spannend! Gestern war n skilanglaufswettbewerb in Olos, und dort waren sehr viele bekannte Skilangläufer auch aus Deutschland (und ja das war die wichtigste sache!). Zum Beispiel Jens Filbrich, Axel Teichmann, Tobias Angerer und ja auch Arnd Peiffer! Habe ihn aber nicht gesehen, aber die 3 andere hab ich doch. Einige Bilder hab ich auch gemacht, aber mein scheiß Handy wollte die ruinieren. :/ Naa Erinnerungen sind die wichtigsten! 

Hmm ich glaube nun das ich nix anderes zu erzählen habe.. Zurzeit nicht aber vielleicht hab ich etwas später.. Jetzt sollte ich lernen gehen, weil ich morgen Klausur habe, die geht auf Phonetik.. Schriftliche Prüfung.. In letzte Woche hatte ich der mündlichen Teil davon, und nun der schriftlichen Teil.. Schon garnix gelernt, aaaaaber habe noch Zeit... Glaub nur dass ich garnix schon noch am Morgen gelernt habe. :D Selbst Schuld! 

Bis bald!!

Ps. Wochenende komm zurück oder komm neues Wochenende gleich!! 








Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen