Montag, 3. Dezember 2012

Slapeloze Nachten

Ylläksellä! Ja täällä on kylmä, ihan oikeesti, älkää valittako siellä "etelässä" -9°C:ssa, kun täällä lähennellään -25°C, tosin en mäkään valita! Itehän aina toivon että tulis lähemmäs -40°C, mutta näin kun pitäis viikko treenailla, niin vähän vaikeeta tässä säässä. Tänään otin jopa kuvan mun nassusta, jossa silmät oli jäätyny umpeen, ripset kuurassa ja vaatteet ja tukka kuurassa.. Mutta onneksi tajusin poistaa sen ennenku ehdin julkasta. Oli karmeeta katottavaa.. 


Ei oo ite otettu kuva.

Oooooon tässä miettinyt että minne haluaisin pariksi päiväksi lähteä lomailemaan, tai varmaa on että Saksaan, mutta mihin kaupunkiin. Ensin olin ihan varma että joo Bremeniin, sitten vaihdoin Düsseldorfiin ja ei sekään tuntunu hyvältä ja sit vaihdoinkin takas Bremeniin.. Sinne tahtoisin, MUTTA! Ei se nyt sit ookkaan niin yksinkertaista.. En tykkää tästä tilanteesta yhtään. Oispa jo kesä, eiku mitä?

"Koulussakin" on ihan liikaa tekemistä mulle, pitäis lukea tentteihin ja tehdä ties mitä paskoja äidinkielen tehtäviä.. Ei kiinnostais yhtään, ja jos ihan totta puhutaan niin ei kyllä olis aikaakaan. Valivali, en osaa enää muuta kun valittaa. Heidi totes äsken että ihmiset ois onnellisempia jos ne ei valittais. Niin totta! Mutta ihmisten pitäis tehdä jotain ettei tarttis valittaa.. Ärrinmurrin. 

Heräsin tänä aamuna siihen karmasevaan tunteeseen ettei mun puhelin toiminut! Puhelinaddiktio! Noh, onneksi kyse oli vaan siitä että liittymä vaihtu kello 10:39 sonerasta dna:han, ja hyvä niin. Aikakin päästä tuosta punapaskasta eroon. (Hyvä kiertoilmaisu :DD kukaan ei varmaan tajua mitä tarkotan, mutta ei se mitään! Hyvä niin, vähemmän väittelyä ja valitusta.)

Tää postaus kaipais ehkä vähän kuvitusta ja VÄRIÄ! Mutta ainoat kuvat jotka mulla on itestä, niin on lauantailta ja päällä pelkkää mustaa, joten ne ei ehkä ihan tuo väriä tähän.. Olin tosiaan hautajaisissa, en niinkään leikkinyt goottiemorokkarihevariamitälie. 

// In Lappland! Genau in Ylläs, juchuu! Hier ist es aber seeeeeeeehr kalt, hrrr.. Hab in dieser Woche gedacht, dass wohin ich n kleiner Urlaub machen möchte.. Erst dachte ich, dass ich unbedingt nach Bremen fliegen möchte, aber dann dachte ich, dass Düsseldorf vielleicht besser wäre, und jetzt denke ich, dass ich nach Bremen muss. Abeeeer es ist nicht so einfach, leider.. Diese Situation gefällt mir zurzeit garnicht. Warum muss ich in Finnland leben? Deutschland wäre soooooooo viel besser und es wäre sehr viel näher.. Näher was?... - ;) 

In Uni habe ich echt zu viel zu tun! Und mich interessiert es garnicht aber was man muss das muss.. Vielleicht sollte ich meine Aufgaben jetzt machen und nicht hier heulen.. Blah. Hab nicht alles auf Deutsch geschrieben was ich auf Finnisch geschrieben habe, aber wen interessiert kann google übersetzer verwenden oder von mir fragen. Danke und tschüss! 


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen