Mittwoch, 27. Juni 2012

Kaikki yhdistettynä yhteen pakettiin

Iiiks! Kohta ne on ohi.. Ja taas pitää alkaa tehdä jotain muutakin, kun maata sohvalla ja ahmia masu täyteen herkkuja, sillä sunnuntaina jalkapallon EM-kisat loppuu.. Onneksi hätä ei oo tämän näköinen, vaan wimbledon tulee ja pelastaa, harmi vaan, sitä joutuu seuraamaan netistä.. 




Eräs viisas, jätettäköön nimeämättä, ystäväni kehotti aloittamaan blogin kirjoittamisen omalaatuisesti, eikä vanhan kaavan mukaan: "Hei mä oon Paula 18 veeee.." Sama kai se on, miten sitä aloittaa, kunhan tekstiä syntyy. Jokainen siis tavallaan.


Suurimpiin intohimoihini sanoisin suuren ihailun Saksan maata, kieltä ja kulttuuria kohtaan. Siinä on maa, joka on muutaman sadan vuoden aikana noussut niin monta kertaa tuhkasta loistoonsa, ja siitä kaikkien pitäis ottaa oppia. Ainakin mun mielestä.. Toisena intohimona pidän ehdottomasti muotia. Oon päättänyt että teen niin paljon ja ahkerasti töitä, että vielä joskus voin ostaa Christian Louboutinin punapohjaiset avokkaat, tai vaikka kahdet, tuosta noin vaan, ajattelematta kukkaron tuskaisia huutoja. Sitä kohti edetessä varmaan haaveilen ja teen sellaisia hankintoja joiden yhteisarvolla jo saisi kymmenet Louboutinit, mutta yksi askel kerrallaan elämässä. Näin muodin kanssa erittäin yhteensopivana, eli kolmantena intohimona on ehdottomasti jalkapallo. Ihan sama mikä liiga tai sarja, jos ottelu tulee tv:stä, se katotaan, vaikka sitten ois inhokkijoukkue. Kaikki käy, kunhan siinä esiintyy jalkapallo. Tai oikeastaan, kaikki käy, jos se on vain urheilua.. 


Tämän blogin ois tänä kesänä tarkotus toimia eräänlaisena matkapäiväkirjana, sillä heinäkuu on jo ovella, ja jo traditioksi muodostunut kesän autoreissu kohti Keski- ja Etelä-Eurooppaa alkaa. Jos vaikka tämän avulla pysyis mielessä reissusta vähän pienemmätkin yksityiskohdat, eikä vain suurkaupunkien nimet..... Norsun muistilla mua on paiskattu.
Ennen reissun alkua, toivottavasti, Vaasan ja Oulun yliopistot muistaa mua kirjeellä, jossa ne ystävällisesti ilmoittaa oonko päässyt opiskelemaan, vai en. Hain tosiaan tuossa kevään yhteishaussa Oulun yliopistoon lukemaan kauppatieteitä, pääaineena kansainvälinen liiketoiminta ja Vaasan yliopistoon taas hain saksan kieltä ja kirjallisuutta. Molemmat kiinnostavat yhtä paljon, mutta jos molempiin pääsen, niin ehdottomasti Ouluun päin kallistuu päätös. Pääsykoreissulla rakastuin Ouluun erittäin syvästi. Mahtava kaupunki ja aivan mahtavat asukkaat! Oulu vois antaa mulle tästä hyvästä jotain mainosrahaa, tuun nimittäin mainostamaan sitä vielä monesti.. (just kidding!) Oli sen verran hyvä kokemus. 
Totta kai kamera-addiktion omaavana ihmisenä, piti tälläkin reissulla ottaa kuvia, paljon! Oulunjoen rannalta siis tämä otos. 
Yliopistot päätti sitten tänä vuonna julkistaa tulokset just vuoden tärkeimpänä päivänä (henk.koht. tärkein) eli mun syntymäpäivänä, 6.7. Mikäs sen mukavampi tapa herätä aamulla, kun kuulla uutiset siitä muuttuuko se elämä vaiko sitten ei. Noh, sitä odotellessa vielä viikko..


Linnut alko laulamaan, varmaan merkki mulle, että pitäis nukkumaan mennä.. Palataan näihin tunnelmiin myöhemmin.







2 Kommentare:

  1. Siitä se lähtee, mukava alotus, sopivan rento ja miellyttävä :). Vaikia tätä nyt on tässä vaiheessa kuvailla, mutta hyvältähän se vaikuttaa, toivottavasti EM-kisojen jälkeen meno jatkuu samanlaisena, kävi sitte kisoissa miten tahansa!

    Ystävällisin terveisin, ystäväsi "nimeltä mainitsematon" Pirlo ;)

    AntwortenLöschen