Dienstag, 9. April 2013

Dreams of Italy

Mä luulen että nyt ois vihdoin aika palata "linjoille". Vieläkin kyllä laiskottaa, mutta antaa laiskottaa.. Kirjotan silti.

Kauhee väsy! Tulis jo se kesä sieltä, ja auringonpaiste ja 30 astetta hipova lämpötila.. Vihreät nurmet, ja alkukesän vihreät koivun lehdet.. Alkukesä on kyllä ehdottomasti vuoden kauneinta aikaa! Mutta missä se viipyy? 9. huhtikuuta ja oon ihan varma että ei ainakaan kuukauteen näy vihreetä missään.. Paitsi mun vaatteissa, ehkä. 



Bambitkin on lähteny jo liikkeelle! Tai itse asiassa kaikki eläimet.. Lauantaina ajellessa mässäilemään Seinäjoella nähtiin Katan kanssa kauris tien vieressä (en tosin oo enää ihan varma näinkö unta, uskoisin että en nähnyt.), sunnuntaina keskiselle lähtiessä suorastaan hiipi viisi pientä valkohäntäpeuraa tien yli, söpöjä! Sekä joutsenia on alkanu ilmestyä pelloille.. Sulais vaan lumet, että kerääntyis taas satoja lintuja samalle "peltojärvelle". Saisin taas lähteä aamukuuden lenkeille kameran kanssa. :) 




Hmmm pitäis taas alkaa keskittyä tähän opiskelemiseen. Tuntuu että on sataviiskyttuhattamiljardia eri hommaa, mitä pitäis tehdä. Terminologian tenttiin pitäis lukea ja tehdä 3 eri harjoitustyötä, ja pitäis lukea saksan lingvistiikan tenttiin sekä yhteen muuhun kamalaan tenttiin. Lisäksi vielä pitäis pysyä selvillä kaikista maailman saksan nykyhistorian ja maantuntemuksen blogitehtävistä sun muista sekä kirjoittaa 3.osainen harjoitustyö saksan kirjallisuuden kurssille ja siitä vielä lukea joku romaani. Palkataan huonolle karkkipalkalle joku saksantaitoinen ihminen tekemään mulle nämä kaikki. 



Onneksi Dreams of Italy keeps me alive.. Toisin sanoen lihottaa. Opiskelu lihottaa!!! Tai.. ehkä tällä hetkellä toisinpäin, mutta ainakin se kasvattaa ruokahalua. Mutta ihan kirjaimellisestikkin dreams of Italy (Heidi et sano mitään!! Tiedän jo mitä ajattelet :D), kun eilen pidin lukutaukoa ja tutkiskelin kesäisiä kuvia reissusta.. Sanremo-rakkaani.. <3



Just kun mä luulin, että nyt keskityn hetken kaikkeen opiskeluun, kun Wykypäiväkin on ohi, niin hokasin että kohtahan on Vappu!! Kaikkia ihania uusia jutskuja, kuten Wappumölkyt tulossa.. Joten niitä odotellessa yritän edes jotain tietoa saada tänne päähäni.. En sitte tiedä millä tuloksilla.. 




Joku yrittää ihan selkeesti sabotoida..




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen