Freitag, 28. September 2012

How you doin'

Juhuuu bin wieder da! 

Tänään on taas ollu sellanen päivä, ettei oikeestaan oo tullu tehtyä mitään, mutta kuitenkaan en oo ehtiny paikallani istua muuta kuin autossa. Ja sielläkin ihan liikaa tänään. Aamulla puhe- ja esitystaidon tunnille yliopistolle, sieltä kotiin ja kauppaan ja ruuan jälkeen ihanaisen Jonnan ja söpöjen husky-murujen kanssa kahden tunnin lenkille! Huhuh.. Illalla olis vielä luvassa FUTISTA! Fortuna Düsseldorf - Schalke 04, kann nicht mehr waaaaaaaaaaaaaaaarten! 


Eilen oli oikeastaan ihan samanlainen päivä kuin tänään, siltä kantilta että ajoin taas autoa puolet päivästä. Yliopistolle, Jonnalle, Vaasaan, Jonnalle, kotiin ja joo.. Hyvä etten unissaniki vielä.. Toinen sana joka eilisestä tulee auton lisäksi mieleen on RUOKA, oikeesti miten muhun voi mahtua niin paljon ruokaa.. Ihan hävettää. Amarillo, Arnolds, elokuvateatterin popcornit ja iltapala vielä kotona.. Jeeep, vois rajottaa. TED oli muuten ihan hyvä leffa, mutta hei.. Mikään ei voita Hangover 1&2:sta, ainakaan jos tyylilaji on aikalailla sama. Tällä viikolla tai no oikeastaan viime viikolla tuli myös käytyä kattomassa Hangoverin naisversio eli Bachelorette, suom. Polttarittaret.. Joo ei, ei ollu niin hyvä ku mitä ois sillä näyttelijäkaartilla voinut odottaa.. Huonoin leffa, missä Kirsten Dunst on ollu pääosassa. Mutta ei silti mikään pohjanoteerausleffa.. :) 


Puspus Niki <3

Nyt voisin mennä päikkäreille, vaikka kaikki aina jaksaakin toistaa ettei enää tähän aikaan voi mitään päikkäreitä ottaa, miksei muka?! Jaksaa sitte seurata futista.. 

Bis bald!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen