Samstag, 9. März 2013

Junky

Apua! Oon täydellisen koukussa kaikkiin ei-suomalaisiin tv-sarjoihin! Tai en aivan kaikkiin, mutta oikeesti.. Tällänen määrä tv:tä ei voi olla enää tervettä..


Californication - alle Staffeln - check!
Las Vegas - alle Staffeln - check (x3)!
Revenge - 1. Staffel - check!
Grey's Anatomy - 1-8 Staffeln - check (x4)! 
How I Met Your Mother - 1-2 Staffeln - check!
Homeland - 1.Staffel - check! 
Breaking Bad - 1. Staffel - fast durchgeguckt!

Mitä mä sit teen kun oon kaikki kattonu loppuun.. Toissa päivänä oli vähän tylsää ja katoin GA:n  9.tuotantokaudelta 7 jaksoa putkeen.. Öh mikä elämä?! Ja tässä yhdessä vaiheessa kun vietin hiljaiseloa yksikseen isossa talossa, niin ehehee katoin 2. kautta Las Vegasia melkein putkeen.. Toki samalla kudoin puolikkaan neuletakin! (Ps. kohta se on valmis!! hihat ja huppu vielä 8)) 

Sitä paitsi mikä tää juttu on, että ensin hoin varmaan kuukauden että BB (Breaking Bad) ei voi olla hyvä, enkä ikinä aio kattoa sitä ja ties mitä menin sanomaan. Nyt oon totally koukussa. Danke dir Lucas...... Tuli taas opittua ettei kannata vannoa mitään iäksi.. 

Oooooooooh ja pitää muistaa mainita että DERBYSIEGER hey hey! S04 - BVB 2-1 ;) Aber armer Huntelaar.. :( 


Will you marry me? (Voisit kyllä kysyä tota multa mieluummin Draxu.. vitsi vitsi!)

Voisin joko palata leikkimään tv-junkya tai lukea tenttiin, joka on vasta 23.3.!! Oon ehkä elämäni vireessä täs tenttiin lukemises. Tänään kisamatkalla 80 sivua tenttikirjaa ja eilen koko helvetin luentomatsku läpi! Toivottavasti tää jatkuu siihen tenttipäivään asti, ja ennen kaikkea toivon että muistaisin sillon vielä jotain. Ainakin aihe on jokseenkin kiinnostava! Johtaminen... 

Mal sehen, was ich machen werde!.. 

Bis bald!



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen