Dienstag, 5. März 2013

Morgenmuffel

Päivä lähti käyntiin klo 5:n herätyksellä ja se kyllä näkyy jo näin kuudelta illalla.. Pystyssä on oltu 13h, enkä oo vielä ehtiny edes lenkille! Voin kertoa, että ens yönä väsyttää. Sitä paitsi, miten ihminen voi nähdä unta nukkumisesta?! Siis unta unesta. Meni ihan hukkaan reilut 6h:n yöunet, kun unelmoi vaan nukkumisesta.. 


Frühstück: Nuss-Nougat Croissant, Joghurt und Orangensaft.. 

Pyörin tänään yliopistolla superasiallisessa asussa! Vähän kyllä häiritsi jopa olla noinkin asiallisena.. Musta bleiseri ja mustat suorat housut.....


Oonko koskaan kertonu, että vihaan liikenteessä muita kuskeja? No nyt oon. Oikeesti, jos yrität ehtiä luennolle aamulla 8:ksi. Niin joo, turha toivo. Helvetti MITÄ TUNAREITA. Hermot menee aamuisin.. Että hyvä startti päivään! 

Mutta miten tässä taas näin kävi..? Päädyttiin Riikan kanssa syömään Pancho Villaan, VAIN KOSKA Oskarissa ei ollut panineja VIELÄ.. Pitäis ryhdistäytyä.. Mutta eikai se oo ongelma, jos sen itse tietää? 
Kaikkein parasta tässä oli se, että etittiin netit ja kaikki että löydettäis ravintola, mistä saatais Hot Wingsejä.. Luovuttiin jo toivosta ja käveltiin Pancho Villaan ja tilattiinkin jo hampparit! Kunnes pöytään istuessa nähtiin kyltti: "Kaupungin tulisimmat hot wingsit." Ei tarvii olla kummoinenkaan ennustaja, että arvaa meidän tilanneen MYÖS niitä. Ah. 



Mutta onneksi ne tunarit ei pilannu mun päivää! Sen pilas kyllä eräs tietty opettaja. Ärgh. Lingvistiikka auf finnisch on perseestä ja sieltä syvältä. Kiitos, olen puhunut.

Bis bald!

PS. Ich liebe dieses Wort: Morgenmuffel. Klingt sooooooooo süß 8) 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen