Mittwoch, 4. Juli 2012

Denn dort Oben leuchten die Sterne und hier Unten leuchten wir

Auaaaa! Tänään päivä käynnistyi peltojen suojakaistoja kylvämällä ja voin kertoa että ei kyllä ollu kivaa (maalla on kivaa, jee.......) Ajattelin että ei nyt ennen 10:tä vielä voi ruskettua, eikä ainakaan olla kovin kuuma, joten laitoin päälleni colleget ja jonkun t-paidan.. Was fürn Fehler war das denn.. Aurinko porotti sen verran kuumana, että postitauon jälkeen otin mallia leidit landella-sarjan tyylistä eli minishortsit ja minitoppi päälle ja ai että nyt on mukava rusketus! ... kera kivuliaitten rakkojen käsissä... nie wieder, okei? Mutta tehtävä se oli sekin, pikkujuttu ja ainakin rusketus tuli!


Siinä se päivä sitte on mennytkin.. Tosin kävin kaupungilla ostamassa Näe ja koe: Ranska-kirjan, että tulis nähtyä sielä jotain muutakin kun pala taivasta ja loputtomat moottoritiet.. Ehkä hyvä ostos, tiedä sitä, mutta nyt se tuossa sängyllä odottaa lukijaansa. Kukahan sen jaksais lukea? 


Vanha kuva, mutta sopi maalaisaiheeseen :D

Satuin tossa selailemaan vanhoja kuvia läpi, ja tuli penkkarikuvat vastaan, ja koska siellä dirndliä ylläni kannoin, niin sopivat hyvin kuvitukseksi tähän Saksan matkan odotteluun.. 



Voi tuli niin haikee mieli, tekis mieli pitää tuota ihanaista dirndliäni taas päällä.. Ehkä mä joskus eksyn Oktoberfesteille ja saan pitää sitä taas ihan luvan kanssa! Se ehkä sitten tulevaisuudessa, Saksan kansalaisena.. eiku mitä mä sanoin.. :)


Myös Monaco on reissun yksi erittäin odotetuista kohteista, toivotaan että jälleennäkeminen on ainakin aurinkoinen, jos ei muuta!
Huomiseen!
Ps. 4 Tage noch ;) 

2 Kommentare:

  1. Ei voi suomen kielen sanoin kuvailla kuinka mukava tätä sun blogias on seurata, kirjotat tosi hyvin ja heleposti. Kiitos siitä :) ja muuten hyviä kuvia, kiva kun niitä on paljo! :)
    Ciao, Mamma mia, Pirlo ;)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Äläs nyt höpötä, lapsen kengissähän tässä vielä mennään, mutta jos tää vähän edes kehittäis :) Mutta kiitos nyt kumminkin!

      Löschen