Donnerstag, 5. Juli 2012

Kann nicht, gibt's nicht

Päivä alkoi tänään ihanalla yllärilahjalla! Postin mukana tuli iso kirjekuori, jonka lähetyspaikkana luki Tikkakoski.. Hetken mietin että mitäs ihmettä Tikkakoskella on, eikä tullut mieleen kuin armeija.. No avasin paketin ja sieltä löytyi IHANA (aivan täydellinen) synttärilahja rakkaalta ystävältä. Päivä alkoi siis paremmin kuin hyvin. 


Sen jälkeen en oikeastaan oo tehny mitään.. Oon ollut taas vaihteeksi yltiölaiskalla päällä ja maannut vain sohvalla telkkaa töllöttäen, tosi kivaa päivää kaikille vaan! Haha, no onneksi tuli sentäs suhteellisen mielenkiintosta ohjelmaa. Suosittelen kaikille TV5:n arkipäivisin n. klo 13 tulevia leffoja, ja ylläri ne on saksalaisia.. ;) Mutta ihan parhaita! Tämän päivän leffana oli siis otsikon mukaan Kann nicht, gibt's nicht eli suomennettuna Kyvytön rakastamaan.. Leffat on tosiaan romanttisia komedioita. Huomenna olis luvassa Nur die Wahrheit rettet dich, kuulostaa jännittävältä, mutta se huomenna! 

Tänään on kyllä tullut urheiltuakin löhöämisen lisäksi, sillä kävinpäs pyöräilemässä. Taas vaihteeksi. Sellainen sopiva 35km:n iltalenkki mahtavassa säässä, aurinko paistoi ja lämpöäkin +24°C 






Aika rauhallisesta päivästä ei oikein muuta voi kirjotella, joten palaan huomenna (jos palaan!) noh viimeistään lauantaina!
Huominen menee aikalailla juhlallisissa tunnelmissa, mansikkakakun ja synttäri-illallisten merkeissä.. 


Kohta 19-vuotias kiittää ja kuittaa! Auf Wiedersehen!
ps. 3 Tage noch !!!! 

2 Kommentare:

  1. Heh hyvältähän sun päiväs taas kuulostaa :) reissuki lähenee kovaa kyytiä. Mutta miten kummassa voit ajaa tommosella pyöränpenkillä?? Aika kapia nääs on? Eikö oo yhtään epämukava?
    Terveisin kenties melko suuriperseinen Pirlo ;)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Helposti :) Ei sitä vauhdissa huomaa että se kapee on ;)

      Löschen