Mittwoch, 18. Juli 2012

Switzerland !

Parin päivän hiljaiselon jälkeen vois ehkä vähän jotain tännekkin kirjottaa, sillä jos joku tätä erehtyy lukemaan, niin ei ainakaan erehdy luulemaan että olisin tippunu kallion jyrkänteeltä alas ja kuollu.. Traagista.

Joka tapauksessa nyt on taas Monaco ja naapurikaupungit nähty, ja olihan sielä väkeä ku pipoa.. Sekaan ei meinannu mahtua, mutta onneksi silti sen verran tilavaa että näki ihania maisemia. Käytiin jopa tsekkaamassa se niin ihmeelliseksi kehuttu Monacon puutarha eli Jardin Exotique, ja noh.. Olihan se hieno, mutta siis miljoona samanlaista ehkä vähän erikokoista palmua tai kaktusta.. Ehkä sinne vois laittaa vähän jotain muitakin kasveja, edes vähän.. Ja oli muuten kuuma! Ei tiedetty että se sijaitsee jossain Monacon takanurkilla niin päätettiin lähteä Casinon edestä KÄVELLEN, kylttejä seuraten kyllä.. No olihan sinne matkaa ainakin 5km ja koko matka nousua! Aurinko helotti suoraan pään päällä ja voin vannoa että +40 astetta ei ollu kaukana. Mutta kai se vaivansa väärti sitte lopuksi oli, kun maisemat oli aivan mahtavat.

Monacosta matka jatkui Italian puolelle San Remoon ja BIITSILLEEE! Tosin uimaan asti en menny, kun ei viittiny suolaisena hillua koko päivää.. San Remosta vuoriston läpi Sveitsiin ja tänne Chateau d'Oexiin alpeille ja täälläkin on lämmin, jippii!

Matka jatkuu tästä kai jossain vaiheessa takas Saksaan ja sielä päämääränä vielä kerran RUHR!!!!!

Nyt nukkumaan, Gute Nacht! ;)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen