Dienstag, 10. Juli 2012

in Deutschland bin ich jetzt

Terkkuja täältä pilvisestä mutta kohtuu lämpimästä Niedersachsenin osavaltiosta! 
Laivamatka oli tunnettuun tapaansa kuoleman tylsä.. Siis miten ihminen vois kuluttaa aikansa kivasti laivamatkalla, joka kestää 31h eikä sisällä minkään näköistä viihdykettä?! Ja peeäs ruoka oli ihan älyttömän pahaa. Jos ihminen ei syö naudanlihaa, niin sitten se ei saa syödä yhtään mitään. Sillä kanaruokiinkin oli tungettu nautaa lisäksi, voi luoja................. No ei se mitään, nyt ollaan maissa, tai siis kotona, Saksassa!

Tänään on jo aamulenkki tehtynä ja onhan nää maisemat paljonpaljon ihanemmat ja kotoisammat kuin Suomessa,ainakin mun mielestä! Nautin tästä täysillä. 
Pieni äksidentti tai ei oikeastaan, mutta kuitenkin.. Meinasin lisätä tähän kuvia aamuiselta lenkiltäni, mutta samassa hokasin että puhelin on autossa ja siitä on skydrive-päivitys poissa päältä...... Noh, ainakin Travemünden satamasta löytyy kuvia! Or not. No nyt meni hermot, verdammt.... No ehkä mä vielä joskus saan niitä kuvia tänne.. Ihan sama. Hengissä oon joka tapauksessa.


Niin ja pieni päivitys siitä missä oon: unohdin paikan nimen (voiko tää olla totta..), mutta jossain Hampurin ja Bremenin välissä. Palaan taas kertomaan missä pyörin, kunhan ehdin. 


Bis später! :)

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen