Dienstag, 3. Juli 2012

Believe and you will find your way

Tänään tein huikeen saavutuksen tässä heräämisessä! Heräsin jopa jo ennen kello 11, vau.. Mihin jäi se niin hyväksi havaittu tapa keväällä herätä kello 6 ja lähteä aamulenkille..? Taidan päättää tältä istumalta että se tapa jatkuu huomisaamusta lähtien! On se niin hienoa herätä aamulla auringonnousuun ja lähteä lenkille kuuntelemaan lintujen lauleskelua..


Eikai tälläisestä voi kun nauttia?!

Tänään oon viilettäny suuntaan jos toiseen, tosin kiirettä ei kyllä oo ollut. Silti oon ajanut pyörällä ja autolla tuon 6km:n hiekkatiepätkän tänään yhteensä 10 kertaa erinäisistä syistä.. Kaverin luona on kahviteltu ja ajeltu pitkin Tervajokea ja on kuskattu veljeä ja käyty hiihtämässä ja pyöräilemässä yms.. Mistä tulikin mieleen että tänään on tullu urheiltua ahkerasti! Tunnin (ihanan ruskettava!!) rullahiihtolenkki tasatyönnöllä ja heti perään lähes puolentoista tunnin pyörälenkki, kyllä kelpaa! Ja kun kerrankin aurinko paistaa, niin miksei siitä voisi sitten nauttia viettämällä aikaa pihalla, se on tänä kesänä ollu niin harvinaista herkkua täälä Pohjanmaalla päin.. 
Tänään oon pyörinyt tälläisessä asussa, kesä <3

Eipä tänäänkään mitään kummempia, toivottavasti huomenna paistais jälleen aurinko ja sais viettää taas päivän ulkona! Ja ehkä rusketuskin alkaa pian näkyä..
Ps. 5 päivää lähtöön! Deutschland....


Pakko linkittää tämä Enyan ihana biisi tänne, oon niin rakastunut Enyan musiikkiin, etten kohta edes muista mitä on saksalainen musiikki.. (höpöhöpö!) Joka tapauksessa tälläisestä musiikista tulee aina niin rauhallinen olo väkisinkin, just sopivaa musiikkia ennen nukkumaanmenoa.

2 Kommentare:

  1. Hyvä biisi! Kyllä se kesä ja rusketus vielä pääsee tuleen, viimeistään sitte Saksasa :) ainiin muuten... ku nukkuu ni se on sama ku panis rahaa pankkiin, että ei ne nukutut tunnit tuhlattuja oo ;)
    "hetkinen myös täällä on kesä"-terveisin Pirlo ;)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Joo, mä aattelin saada jo vähä rusketusta pintaan täälä, ettei tosiaan mua luulla jääkarhuksi muuallapäin.. ;) Pirlo..

      Löschen