Donnerstag, 9. August 2012

the Beast

Tänään muuten ratkeaa kuka on maailman nopein mies 200m:n matkalla. Jos multa kysytään, niin se on the Beast alias Yohan Blake, MUTTA koska mukana on joku typerä herhiläinen nimeltä Usain Bolt, niin kai se on pakko sit uskoa että Bolt vie.. MUTTA oon silti henkeen ja vereen Yohan Blaken fani ;) ja ehkä vähän Lemaitrenkin..

Kävin tänään uimassa, jo toistamiseen tällä viikolla. (mikä mua on purrut..) Ja ihan oikeesti, astma ei oo kiva "tauti". Kultaisissa muistoissa on ne ajat kun pystyi uimaan kunnolla edes YHDEN altaanmitan hengästymättä.. Yritin mä silti sitten 800m polskia joten kuten ja ainakin vielä näyttäisin olevan hengissä. Hapen puutteen kanssa urheileminen on kamalaa. 


Alan oikeesti kyllästyä siihen että nykyisissä kamerapuhelimissa siitä kamerasta puuttuu se kiva ja erittäin käytännöllinen ominaisuus nimeltä itselaukaisin. Peilikuvia peilikuvia.. Sitä paitsi alan myös kyllästyä siihen että puhelin on niin liukas, ettei se millään meinaa pysyä näpeissä, Nimimerkillä puhelin tänään hienossa kaaressa asfalttiin ja kaksi kulmaa tuusan nuuskana.. Olihan se jo 2kk:ta vanha puhelin :) Tästä lähtien silikonikuoret on liimattu kiinni, etten varmana revi niitä irti, suojaa edes hiukan..


Pikapäivitys tässä taas. Nyt vähän lukemaan ja kannustamaan Blakea! (Ja Pascal Behrenbruchia...)

 Ostin vähän iltalukemista ;)

Yohan Blake !

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen