Montag, 13. August 2012

What goes around comes around

Pitkästä aikaa taas mökillä tai siis kakkoskodissa eli Ylläksellä! Täällä ois tarkoitus viettää loppulomasta ainakin viikko nauttien lämmöstä ja treenailuista (LUE: jumalattomasta määrästä hyttysiä) Suunnitelmissa ois myös ajella tuosta Pohjois-Ruotsin läpi Norjaan (Tromssan suunnille) ja sieltä Kilpisjärven kautta takaisin mökille, mutta saas nähdä miten suunnitelmat muuttuu matkan aikana, niillä kun on sellaiseen taipumusta.. 


Kävin jo vähän aamulenkkeilemässä näissä maisemissa, ja okei, hei ihan tosi tää hyttysmäärä on jotain aivan järjetöntä! Miten aamupäivälläkin muka pitäis pukeutua johonkin suojapukuun että selviäis hengissä yhdeltä vaivaiselta aamulenkiltä? En käsitä. Onneksi täällä sentäs aurinko paistaa kirkkaana ja on lämmin. Ainakin +20°C tai siltä se ainakin tuntuu.



On täällä Suomessakin ihan kaunista, osittain ainakin.. 
Nyt mun on ihan pakko, aivan järjetön pakko mennä pelaamaan Wordamentia, johon oon koukussa. Typerää kun sekin peli on mahdollista saada jopa RUOTSIKSI, mutta EI suomeksi.. Täytyy sitten pelata saksaksi, joka ei myöskään hullumpi vaihtoehto, oppiipahan uusia sanoja ;) Tai ainakin keksii niitä.. 


Ps. Musta tuntuu että vielä ykskään mun postauksien otsikoista EI oo liittyny sisältöön mitenkään.. hups.

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen