Sonntag, 26. August 2012

Tuomittuna kulkemaan


Käytiin tänään kattomassa kyseinen elokuva, joka ei kyllä ollut suomalaiseksi elokuvaksi lainkaan hullumpi! Suosittelen. Mulla on joku ihmeellinen ennakkokäsitys kaikista Kaurismäen veljesten elokuvista, että ne on aina vähän outoja joita ei meinaa sitten millään tajuta. Tämä ajatus mielessä tätäkin lähdin katsomaan, mutta loppujen lopuksi tässä oli hyvinkin selkeä juoni, ja elokuvan loppu tulee kyllä varmasti monelle yllätyksenä. Erityistä plussaa elokuva sai kyllä lopputekstien aikana soivasta biisistä. Edelmann&Loiri -dueton biisinhän on säveltänyt ja sanoittanut naapurikunnan iki-ihana Juha Tapio. Ihana biisi. 

Kaikkein parasta tässä elokuvassa kuitenkin oli se mitä tapahtui ennen elokuvan alkua. Tulevien leffojen traileri osiossa oli Kuningas Litmasen dokumenttielokuvan traileri, MITEN mä en voinut tietää tällaisen leffan tulosta yhtikäs mitään ennen tätä iltaa?! Järkyttävää. Se on kyllä ehdottomasti seuraava leffa heti Puhdistuksen jälkeen, joka täytyy mennä kattomaan. Pakko. Vaikken erityisesti Litmasesta oo koskaan pitänytkään, niin hei elokuva käsittelee jalkapalloa?!  Of course I wanna see it. 

Muuten tänään onkin sitten ollut täysin tavallinen lauantai, hölläillessä mennyt.. Ihanan aurinkoista ja lämmintä ollu koko päivän, jotain uutta tänne Suomeen.. Hih. Mä taidan nyt mennä nukkumaan ja valmistautumaan henkisesti Keskisen ostoshelvetin kohtaamiseen, joka siis tapahtuu huomenna. Mission: Löydä täydellinen koululaukku. 

Bis Morgen! 


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen