Dienstag, 21. August 2012

You don't even know me


Yeah right, mulla on otsatukka!
Melkein tuli itku kun ensimmäisiä hiuksia leikattiin.. Se näytti niin oudolta kun ei ollu kuivat hiukset, olin lähes avaruusolion näköinen. Mutta kun tukka föönattiin niin ah, olihan se nyt kivan näköinen, loppujen lopuksi. Nyt pitää vain taistella sen kasvamista vastaan. Tulossa kivoja ja ei niin kivoja kouluaamuja hiustenlaiton kanssa. Can't wait...... 

Viikon ja yhden päivän päästä voin virallisesti sanoa olevani opiskelija. Vihdoin tää loma loppuu. Johan sitä tulikin sieltä maaliskuusta asti vietettyä. Vaikka eipä sillä, on ollu ihan kiva matkustella taas ympäri eurooppaa ja kokeilla millasta on vaan olla tekemättä yhtään mitään! Tämän kesän saldo taisi olla 10 maata ja ainakin 5x10 suurkaupunkia. Tai no mikä nyt lasketaan sitten suurkaupungiksi ja mikä ei.Vielä olis yks matka ainakin tälle alkusyksylle tulossa, nimittäin Viro ja Tallinna odottaa! Virossa kun ei koskaan oo tullut käytyä, niin jännityksellä odotan sitäkin matkaa, varsinkin kun sinne lähtee rakkain ystävä mukaan. Jes! Mutta siitä sit lisää, kun sen aika on.


Mä koukutuin taas uuteen asiaan, nimittäin Zlatan Ibrahimovicin elämänkertaan. Siinä on kyllä sitten hieno mies, pakko sanoa. Kertoo kaiken just niinkun asiat on, eikä kaunistele mitään. Sitä paitsi tossa kirjassa on jumalaisia kuvia siitä, jo niidenkin takia kannattaa lukea! 
Täytyy siis mennä lukemaan! Harmi että sekin kirja loppuu jossain vaiheessa.. Noh, onneksi on jo kauhean pitkä lista valmiina kirjoja mitä pitäis lukea. 

Adíos amigos!

Loppuun vielä biisi, joka soi tätäkin kirjoitettaessa ainakin 4 kertaa putkeen. Ei tähän voi kyllästyä. :)


5 Kommentare:

  1. Mäki lopulta eksyin sun blogiin ja pakko kyllä viel sanoa että toi otsatukka on niin ihana! Sopispa munki oma mulle yhtä hyvin! :D
    Ja heii! Mä en oo piitkään aikaan lukenu mitään kirjoja niin olis kiva jos tekisit esittely postauksen esim. parhaista kirjoja ja tosta lukemattomien kirjojen listasta niin, jos ja kun toivottavasti joskus eksyisin kirjastoon niin tietäis ainakin mitä voisin etsii niin ei siihen tössäis se reissu! :)
    (Oletan et tuosta nimestä mut tunnistat, et kuka kirjottelee.)
    p.s. Terveisiä Oulusta huikeen yliopiston alun ja treenien sävyttämän arjen keskeltä! :D

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Voi kiitti!! Tietysti tunnistan ;) Hei mahtava idea! Mä en vaan tiedä miten kamalana ihmisenä mua aletaan pitää ku alan kertoa millasia kirjoja mä luen.. :DD Nimimerkillä seuraava kirja: Eva Braun - Hitlerin vaimo... tai joku sellanen se oli :D Mutta katsotaan, eiköhän jtn tuu kirjotettua!
      ps. mä niin kaipaan sinne Ouluun, have fun siellä! :))

      Löschen
    2. Ääh eikä pidetä! :D Ja jes loisto juttu! :)
      Tänne kyllä kiitos kaipais lenkki ja vapaa-ajan seuraa! :P Noo eiköhän tää yksinäisyys tästä, ku vain tuo yliopisto alkaa oikeen kunnolla ja tutustuu "luokkaansa" jne. (toiveajattelua..) :D

      Löschen
    3. Kyl se siitä! ;) Ilmottelehan sitte ku oot Vaasassa päin! Mennään kahville! :)

      Löschen
    4. Joo näin teen! :)

      Löschen