Dienstag, 4. Juni 2013

Days are flying so fast

Plaaah, onpas paska sää suoraan sanottuna. Nyt tää on sit tätä, tosin ei kyllä haittaa, koska 6 päivän päästä lekottelen MIAMIN AURINGON ALLA! Haaaaaaaaaaaaa! 


Pääsen syventämään tätä "rusketusta". 


Se joka ei jo tiennyt, että rakastan eri kieliä yli kaiken, niin lukee sen nyt tästä. Pari viikkoa sitten muhun iski vain italialainen musiikki (joka iskee kyllä yhä aika lujaa!) ja nyt se on vaihtunu ranskalaisiin rakkausballadeihin. Ah ja oih. Ranskakin on niiiiiiiiiiiiiiiiiin ihana kieli! (For all my french speaking friends, I'm just telling everybody how much I love french language! :D) Sitte yks kieli on tuo espanja. Serranoja kattomalla voi oikeasti oppia kieltä, oon ihan varma siitä!! Tai ainaskin mä opin. En sit teistä tiedä! Vitsi vitsi.. Mut oikeesti hei, kuulet jonkun sanan monta kertaa, kirjotat sen googleen niinkun ajattelisit sen kirjotettavan ja voilà (tarkistin just ton sanan kirjotusasun googlesta.....) Esim. osaan haukkua kaikkia idiooteiksi ja pässeiksi espanjaksi! (Tai miksikä ne nyt sen gilipollas sitten suomentaakaan..) Thanks to Los Serrano! 

Päivittäiseen kieliantiini kuuluu siis tällä hetkellä: Saksa, tietenkin, ei päivää ilman saksan kieltä. Italia, noh ehkä jotkut tietää miksi (kröh..) ja tietenki musiikki!! Ranska, musiikki ja jotkut nettisivut on ihan pakollisia, vaikken niistä mitään ymmärräkkään.. Englanti, kukapa ei tarvis enkkua päivittäin? Espanja, hei ei päivääkään ilman serranoja!!!!!!! ja tota mitähän vielä..? Tuskin muita kieliä, noh viro tulee väkisinki vastaan mun facebookin seinää katelles, mutta eipä muuten. Niinno suomi.. hups. 


Noi kaikki kun oppis vielä joskus silleen, että vois sujuvasti puhua, niin oisin aika onnellinen. Ruotsi nyt varmaan menee jos sitä vaan puhuu enemmän. Saksa, suomi ja englanti samaten menee suht sujuvasti.. Mutta noi kolme... HMM. Siinäpäs on ens syksyn missio! Pitää toivoa että kaikki kolme kielikurssia mahtuu lukkariin ja vielä että mut halutaan niille kursseille. :D 

En sitte tiedä mitä tuun ikinä näillä kaikilla taidoilla tekemään.. Jos musta ei koskaan tuu sitä lekuria, mikä nyt alkaa kyllä näyttää jo vähän huolestuttavalta, mutta maybe some day! NIIN, niin ehkä voin sit turvautua siihen suunnitelmaan nombre deux, numero due tai jotain ja lukea kaikkia kieliä mitä ikinä pystyy ja oikeesti oppia ne ja ehkä musta sit vois tulla joku EU:n joka paikan höylä tai jotain muuta vastaavaa.. Haaveita pitää olla! Tai ei kai se haave oo, yks plääääni vaan. 



Ja sit aiheeseeen cinquanta! Miami:

Time left: 6d 8h 50min 16sec


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen