Mittwoch, 26. Juni 2013

USA part 2

Huhuh. Kyllä otti Huissilta kotiin polkeminen koville! Miks mulla on aina niin paskaa tuuria kaikkien pyörillä kulkevien ajoneuvojen kans..? Takapyörä oli puoliksi tyhjä ja tuntu siltä niinku etujarru olis harrannu päälle koko ajan.. Puhumattakaan järjettömistä kitinöistä ketjuissa. Niin mikä vuosihuolto...? Vois kattoa vähä pyöräänsä ennenku sillä lähtee ajeleen.. Ennen sitä ehdin kävästä hakemassa uudet pyöräilykengät, polkimet ja kypärän (ihan ku oisin joskus käyttäny kypärää..) Joita en sit kuitenkaan vielä ehtiny testata, paitsi kypärää.. 

Mutta jos vähän kertoilis taas jenkkilästä! Yhtenä aurinkoisena ja kuumana päivänä (niinku ne kaikki 12 päivää oli..) vuokrattiin siitä hotellin aulan Hertziltä avoauto! ;) Oikein kiva Ford Mustang! Loistava auto. Voisin haluta sellasen.. Mutta voin kertoa että jos varjossa on sellaset "vajaa" +38°C, niin ei siitä avoautosta kauheesti oo iloa, kun se tuuli piiskaa niinku saunassa löylyjen heittäminen. Plus, järkyttävää oli se palaminen. Ja vielä järkyttävämpää oli mustat nahkapenkit!! Siis kuka laittaa autoonsa mustat nahkapenkit.. AUTS AUTS AUTS. Aurinkoki porotti niin kovaa, että olkapäätkän siinä paloi.. 



90 mailia Kuubaan! Ei jaksettu pysähtyä tollasen tyhmän kivipaasin takia, ja sit tuo muiskukin meni just tohon eteen.. Noooooh! 


Vähän valkosempaa hiekkaa.. :)

Kjeh mikä poseeraus.. 


Miten tyhmältä ja iloiselta ihminen voikaan näyttää juostessaan? Tänä kyseisenä päivänä oli taas sellainen tunne, että mä niin kuulun tuohon maahan ja osavaltioon. Varmaan kuultu tää mun suusta jo Saksankin kohdalla, mutta nyt vaan kolahti todella kovaa!

Totaaaa se Key Westistä. Meidän hotelli Miami Beachillä oli ainaski ulkoa ja aulasta jne todella hieno. 5 tähteä ja kaikki. Joka ilta jumalattomat bileet baarissa. Huoh.. Ykskin nainen tuli kysymään multa että hei anteeks mikähän tän hotellin nimi on? Ettei kuulemma ollu kuullu ku se oli sanottu sille. Meinasin sanoa, että tulit sitte bilettään paikkaan, minkä nimeä et ees tiiä. :D Hieno homma. 

Huone ei ehkä ollu niin 5 tähteä kun ois voinu kuvitella.. Rahastusta perkele!!! Mutta kyllä siinä nyt sen kaks viikkoa eli. Lukuunottamatta sitä ihan järjetöntä palohälytystä viime yönä. En varmaan oo kertonu siitä vielä. Ja ihan sama vaikka oisinkin.. Kerron silti! 
Vipana yönä about siinä 20 yli 2 tuli keskusradiosta ilmoitus että rakennuksessa on annettu palohälytys ja turva(mitähittojaneon??) no se turvallisuuspuoli kuitenki tutkii asiaa ja että palokunta on hälytetty paikalle. Menin parvekkeelle kattoon että mitä sielä tapahtuu. Ja haisihan siellä savulle ihan selkeästi! Nooh, ei kuitenkaan kuulunu/näkyny missään mitään, joten takas nukkumaan. Nooh siinä muistaakseni kello 3:39 AM tuli sitte toisen kerran about sama juttu sieltä keskusradiosta ja heti perään joku nainen sano, että hissit on suljettu. Siinä vaihees vähä rupes mietityttään että mitäs hittoa. Meni melkee 1,5h täs välis.. Piti tietty lähtee kattomaan. Paloportaita.. 10 kerrosta.. Keskellä yötä. Mutta niin isoon hotelliin järjetöntä että alhaalla oli vain sellanen ehkä 20-30 ihmistä kyselemäs että mitä hittoa täällä tapahtuu! Ei siitä sit tullu oikein mitään selvää. Paitsi että joku väärä hälytys ilmeisesti. Mutta sitä savun hajua en kyllä ymmärrä vieläkään.. Kai se hotelli sielä vielä ainakin on pystyssä.. 

Hotskan yks rakennus rantakäytävältä päin. 

Yks hotellin miljoonasta suihkulähteestä.. Valtava valkoinen marmorista tehty suihkulähde hotellin pääsisäänkäynnin edustalla. 

Minä tähän väliin!

Allasalueelta

Hotellin rannalta pohjoiseen päin, eli toisin sanoen jossain kaukana horisontissa näkyy Bal Harbourin rannat. Huom, kaukana! 


Olin tässä vaiheessa vielä lähes onnellisen tietämätön haista.. Tai tiesin kyllä, että niitä on paljo lähistöllä, mutten jotenkin jaksanu uskoa että niitä tulis ite näkemään..

Hotellin pari rakennusta lisää.. Ja hei pakko myöntää, et kuvasin kyllä noita hyvännäkösiä jätkiä, enkä noita rakennuksia, mut meneehän se näinki! Eiku mitä mä selitän...

Joo, tiedän varsin hyvin itekkin, etten näytä hyvältä hypätessäni. Mutta hei, olihan toi nyt suoritus! Vettä perseeseen asti ja pystyin noinki hyvin hyppäämään! :D 

Hyvinkin tutuksi tullut Collins Avenue hotellin edustalla. 

Gulfstream Park! Täällä mä katoin "muutaman" muun ihmisen kans Miami Heat - San Antonio Spursin viimestä finaalia! Voin kertoa, ettei ollu kauheen hiljasta.. Loistava tunnelma!

Maailman parhaat lenkkarit!! En voi kun ylistää näitä. 

Lisää hotellin suihkulähteitä..

Finaali-ilta ja finaalipäivän shoppailut... :D En ollu vielä ehtiny vaihtaa Heatin paitaa päälle! 

Hotellin riistohintaisen amerikkalaisen ravintolan erilainen käsitys hampurilaisesta..

Viimeinen ilta..

Viimesen päivän lounaalla pääsin jo vähä hyvän ruuan makuun! Löysin vihdoin jenkkilästä syötäviä wingsejä. Tuohon asti kaikki oli ollu pettymyksiä.. 

Bonuskuva. Kamali ikinä.. Mutta tykkään rääkätä näköjään itteäni laittamalla sen tänne.. Jos oon näyttäny tolta oikeesti rannalla ja altailla, niin voi anteeks kaikille muille paikallaolijoille. :D 





1 Kommentar:

  1. Guten tag!

    Oliko hyvä reissu? Hyviä kuvia ainaki ja mukava lukea sun blogia. Taidat olla kovaki Schalken fani?

    -AP21 ;)

    AntwortenLöschen