Mittwoch, 12. Juni 2013

Florida day 1

Täällä on hiukan kuuma.. Ja ilmat lämpenee vaan.. viikonlopuks luvattiin ainaki 91 fäääääääärenheittia.. Ei täällä ainakaan jäädy. Vaikkakin viime yön nukuin aikamoises horkas tän Queen Size -sängyn uumenissa.. Ilmastointi pelaa + huono olo. 

                            


Eilen 7:30 PM nukkumaan ja aamulla 5 AM ylös.. Hyvä rytmi (y) ja aamulla kun heräs ja avas tv:n niin uutisethan oli ihan mahtavat! Jonkinmuotoinen ampumavälikohtaus mikä lie.. Ai katos se tulee uudestaan sama uutinen. About 20v mies ajo pyörällä ja joku ampu sen. Kukaan ei tiedä kuka ampu ja mistä se ampui. Nice city.. 

Mutta ärsyttävää että täälä lentokentällä piti miljoona kertaa kertoa miks on täällä ja kuinka kauan ja mitä aikoo tehdä jajaja. Huoh ei tultu tänne tappamaan kaikkia jenkkejä. 

Berliinin Tegelin kentälläkin ne varmaan luuli että oon joku lähes itsemurhapommittaja. Jouduin vähän tarkempaan syyniin. Noh onneksi saksan kielen taitoisena siitäkin selvisin. Ja olipahan mukavia vartijoita mitä lie!

Miksei mulla oo vieläkään yhtään kuvaa täältä!!!!!.... tylsän näkönen postaus. Noh ainakin kerroin tarpeelliset! Paitsi pikaisesti käytiin eilen Aventura Mallilla... TSIISUS MIKÄ IHMISMÄÄRÄ! Ja tsiisus mikä liikenne täällä.. Ihmiset on autojen kans ihan HULLUJA! Joka paikassa on poliisit vilkut päällä ja läheltäpititilanteinta oon nähny jo ainaki 50.. Ja oon ollu täällä ehkä sen 16h abouttiarallaa.. 

Siinä tärkeimmät! Palailen kuvien kans! 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen