Donnerstag, 6. Juni 2013

YellowFellow

Ihanaa herätä aamuyöllä siihen että niskaa särkee ihan tajuttomasti. Jatkoin unia ajatuksella, että ehkä se siitä kun tarpeeks kauan nukkuu. About 11 maissa aamupäivällä tuli melkein vedet silmistä ja oli pakko nousta ylös. Tai siis yrittää.. Ei liikkunu pää sitten yhtään mihinkään suuntaan, kipu ihan järjetön. Aika hellänä on kyllä vieläkin.. Vasen käsikin on aika mukavasti puuduksissa.. Onko tämä nyt joku kosto tai yritys pilata mun  tuleva lomareissu? Plääh!



Tuli kauheen nostalgiset fiilikset, kun satuin kerran elämässäni kuuntelemaan radiota! (En kyllä kovin usein kuuntele, ellei se sit oo Antenne tai RTL..) Sillon joskus pienenä ykkös- tai kakkosluokkalaisena tää oli KOVA HITTI! Siihen aikaan tais olla myös muotia aurinkolasit, jotka oli kirkkaat tai vähän savun väriset.. Voi niitä aikoja. Siihen aikaan en oisi maksustakaan laittanu pilottilaseja päähäni, nyt ne on ostoslistalla numero uno.. 


Nooh päästä huolimatta oon silti jo jaksanu keikkua korkkareilla ja sovitella mukaan otettavia vaatteita.. Tosin en oo varma vieläkään oikeesti mitä otan. 2 päivää aikaa ja toinen niistä menee huomenna Vaasassa.. Oivoi.




Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen