Sonntag, 2. Juni 2013

Ain't no sunshine

Merkkiuskollinen urheilija täällä hei! New in vaatekaapissa:


Mun rakkaus urheiluvaatteita kohtaan vaan syvenee vuosi vuodelta, en tiedä koska se pohja tässäkin meressä sitten tulee vastaan. Keväällä jo näytti huolestuttavalta, kun oli kaikki niin rumia. Siis ulkonäkö lenkillä kaikkein tärkeintä!! Tai ei ehkä naama jne, mutta siis kunnon vaatteethan nyt pitää olla. Sitä paitsi se tuntuu se tekeminenkin paljon mielekkäämmältä kunnon varusteilla. Nyt voi taas juosta hymy huulilla, kun trikootkin pysyy jalassa.. 



Toinen rakkaus on noi H&M:n topit, aiemmin nähty pinkki ja tää kukkakuosinen. Molemmat metsästin Ruotsin puolelta joskus about vuosi sitten.. Miksei näitä oo Suomessa?! Kysyn vaan. Tämä kukkakuosinenkin piti raahata Kiirunasta asti tänne. Heti ku nään näitä jossain, niin ostan muutaman vaikka samaa väriä. Aivan parhaita kesätoppeja! 

Pitäis varmaan alkaa pikkuhiljaa vetää kukkaron nyörejä kiinni.. Että ois sit joskus ostaakkin jotain kun eteen jotain kivaa sattuu... Ja pitäis varmaan alkaa miettimään kohta mitä ottaa mukaankin, 2 viikkoa on kuitenkin aika pitkä aika.. Ei ehkä ihan yhdellä vaatekerralla pärjää. 

Time left: 8d 11h 40min 34sec...



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen