Montag, 13. Mai 2013

Calma E Sangue Freddo

LÄMMIN! 
// Es ist warm hieeeeeer! Endlich :)



Tänään on taas tullu tehtyä yhtä sun toista, mutta ei sit kuitenkaan oikeastaan mitään. Raahauduin ylös sängystä ja lähdin Vaasaan. Piti hakea se tenttikirja sit vihdoinkin.. Näin kun about 3 päivää tenttiin aikaa.. Mutta tänään sitä lueskellessa oon taas huomannu miks sen oon ylipäätään palauttanut. Eihän siinä oo mitään, mitä tarvisin. Noh, ehkä niillä lisätiedoilla vois kalastella lisäpisteitä.... :) eheh. 

Emmi tuli mukaan niinkin raskaalle reissulle, kun kirjan kirjastosta hakeminen! Mutta ei, eipähän oltu aikoihin nähty! Käy se kuulumisten vaihtaminen noinkin. :) Kaupatkin tuli kierreltyä ja todettua, että tää säästäminen on aika helppoa tällä hetkellä. Kauheita ryysyjä hyllyt ja rekit täynnä. Esim. kalsareiden näköiset trikoopöksyt, joiden kuosi muistuttaa avaruutta ja sit polvitaipeissa on tiikerinpäät, excuse me! Millä järjellä? (Kiitos vaan Pauliinalle, nyt mä hoen tota sit koko ajan..)

Onneksi aurinko on paistanu lähes koko päivän, on tullu luettuakin, ja toivottavasti myös rusketuttua! Ainaski huulet palo.. 


Pitäis nytkin varmaan olla lukemassa tai edes yrittämässä, mutta.. 


Lähtöön aikaa 4vk !! Eli 28d 9h 34min ja 1sec! 
Muistutuksena ehkä eniten itelleni, että minne oon menossa: 





Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen