Sonntag, 12. Mai 2013

Glänzt wie neu!

Hohoh onpas kello jo paljon. Toisaalta, oon kyllä ehtinyt tänään vähän jos minkälaista! :) Eilen kävin hakemassa äitille kimpun ruusuja kukkakaupasta ja leivoin kakun, joten ei tarvinnut tänään enää hirveästi pakertaa, mitä nyt aamupäivällä keittää teetä ja syödä sitä kakkua! :D


Käytiin tänään myös syömässä kuntsarilla, ja ei sieltä kyllä väkeä puuttunut. Tarkoitus oli käyttää joululahjaksi (vuosien varrella) saadut lahjakortit, mutta ylläri, äiti alkoi pari minuuttia ennen lähtöä ettimään niitä ja eihän niitä mistään löytynyt.. Vaikka viikolla vielä pöydällä olivat.. Noh, tuleepahan sitten varmaan mentyä vielä toistekkin sinne syömään. Vaikka leipä olikin karmaisevan kuivaa ja ei tarjottu mehua ollenkaan! Kauheeta. First world problem.

Syömisen jälkeen päätin siivota auton näin lämpimän sään kunniaksi. Tosin se auton pesu kesti ajallisesti about 7h, mutta sitä autoa kyllä siivosin sen 5h.. Siinä välissä tuli lyötyä pesäpalloa ja golfia ja vähän kaikenlaista. Joten ei ainakaan oo tylsää ollut. 


Huomenna pitäis taas palata arkeen.. Ja opiskelujen kimppuun. Perjantaiseen tenttiin on enää vähän aikaa, joten takas kirjojen kimppuun! 

En tiedä maltanko ajella huomenna Vaasaan asti hakemaan yhtä kirjaa, mitä kyllä tarvisin lukemisessa, mutta ääääh! Auto ois nyt niiiiiiin puhdas. Sekä sisältä että ulkoa ja se tuoksuukin niin taivaalliselle.. Pitäisköhän mennä nukkumaan sinne... ;)

Ciao!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen