Freitag, 31. Mai 2013

They say what don't kill me, can make me stronger

EDIT: Mietin jo kaupassa, että joku tuossa kukkalaatikon tekstissä kusee. Ja nyt huomasin että siinähän on yks t-kirjain liikaa. En siis haluakkaan noita. 
EDIT2: Mun mielestä toi otsikkokin kusee, mutta otin sen suoraan alla olevan biisin lyriikoista, joten anti mennä. 

Joo fiilis on nyt se että FUCK THIS SHIT. Oikeesti.. Oli ihan hyvä päivä, kunnes. Kaikki alkoi siitä että hajotin aurinkolasini, noh onneks ne ei ollu kalliit ja muutenkin mielessä on kiiltäny uudet RayBanit kohta vuoden päivät.. 




Ei ehkä pitäis jatkaa tätä kertomusta tästä eteenpäin.. Mutta jatkan kuitenkin. Puhelimeen alko sadella kavereilta ilosia viestejä hyvistä kurssiarvosanoista ja minäpä innostuneena tsekkasin sähköpostini, joka ammotti tyhjyyttään. Huoh. Kaikki muut on saanu arvosanat ja minä en, vaikka oon palauttanu työni ajoissa JA JOPA tarkistanut opettajalta, onko ne menny perille. Mutta eihän tämä oo edes vastannut viestiin. Epäilin jo, että olisin lähettäny väärään osoitteeseen, mutta luulisi opettajan sitten kyselevän että miksi tehtävät ei oo tullu ajoissa. Mutta ehei. Laitoin nyt neljännen kerran, tai no itseasiassa toisen kerran kyselyviestiä opettajalle, että mikä maksaa! Tuskin vastaa nytkään.. Alan oikeasti olla aika vihainen. Ikinä en saa vastausta mihinkään. Luulisi, että kun kaikki yhteydenpidot tapahtuu sähköpostin välityksellä, niin edes vastattaisi poissaoloilmoitukseen tyyliin: "Okay, alles klar." mutta EHEI! Vielä alkusyksystä näin tapahtui, mutta tais olla alkuhuumaa kaikki tyystin. 

Toinen hyvä on se, että ihmiset jotka ei edes oo palauttanu kaikkia töitään, saavat arvosanan ja minä en. Kuulostan ehkä kateelliselta, mutta en oo sitä. Ihmettelen vain, että miksi tiedonsiirto on niin helvetin hidasta ja epäoikeudenmukaista!! Tästä lähtienhän mäki teen vain 2/3 tehtävistä ja käyn kerran tunneilla enkä ainakaan ilmoita jos oon poissa. En kuitenkaan saa vastausta, joten mitä turhia! 

Hermosin aiheesta niin paljon, etten edes muista mistä muusta piti hermota.. Rakas niin yksityinen päiväkirjani..  AINIIN!

Mä en ymmärrä, siis ihan oikeasti en ymmärrä minkä helvetin takia kaikilla opettajilla ja muilla yliopiston työntekijöillä pitää tämä sähköpostiosoitehommeli olla niin SEKAVA. Ennen kaikki oli suht selkeetä kun yliopiston sivuilla sanottiin, että yhteyden henkilöön saa etunimi.sukunimi@uwasa.fi... NOH sitten yliopisto päätti uudistaa ilmettään ja kaikki muuttuikin etunimi.sukunimi@uva.fi. Okei, suht helppoa vieläkin, muutat siis vain osoitteen loppuosan. MUTTA! Kukaan ei sitten ajatellut infota näistä uudistuksista tuon taivaallista, tai ehkä olikin infottu, mutta luultavasti nettisivujen johonkin perukoille, mistä varmasti kukaan ei koskaan aio niitä katsoa, saati sitten löytää! Ongelmanahan tässä on se, että toimiiko tuo uwasa.fi-pääte sitten enää ollenkaan? Jos vaikka lähettää siihen vahingossa ulkomuistista. Ja koska opettajat ei vastaa sposteihin, niin ei saa edes varmistusta onko asia/viestu tullut perille!! 
Mutta hei, ei tätä nyt näin light-versioksi sekoituksesta oo tehty.. Kaikkeahan sekavoittaa vielä opettajien omat lyhenneosoitteet! Heheheheee, nyt naurattaa niin että suupieliä särkee. Joillakin on kaksi ensimmäistä kirjainta etunimestä ja vaikka koko sukunimi osoitteen alkuosana ja sitten arvotaankin taas mikä pääte siihen spostiosoitteeseen tulee, uva.fi vaiko uwasa.fi. Tosi hauskaa. 

Sit kyrsii vielä sekin, että liiketoiminnan kurssi jäi pisteen päähän 5:sta. Voi...................... en sano edes mikä. 

Noh on tänään ilojakin tapahtunut! Ostin ihanatihanatihanat korkkarit juhlamekkoani varten! Ja löysin maailman söpöintä kynsilakkaa... :) Vähän helpottaa, mutta kyrsii kyllä silti. 





+ Onneks on maailman ihanimpia ystäviä ympärillä, jotka kestää tätä mun sekoilua ja hermoamista.. 

++ Onneks on hyvä lumia, joka kestää järjetöntä naputtelua monta tuntia päivässä. Esim eilen 5h putkeen eheh. Onneks jutut oli jotain parasta ikinä! ;;) ahh! 

Käytiin muuten keskiviikkona katsastamas Hangover 3 embulaisen kans! Pettymys.. Paitsi lopputekstien jälkeen tullut pätkä pelasti paljon. Huippuhyvä loppu!! 

Hihhuloin keskiviikkona tämän näköisenä..

Keskiviikon salitreeni tuntu aika selkeesti jaloissa torstaina, joten kevyt päivä (hah in your dreams!), ekaa kertaa rullaluistimet tänä kesänä jalkaan ja menox sano Annie Lennox, ja voi tätä kivun määrää vielä tänään. Ei auttanu venyttelyt ei. 


Opiskelin italiaa espanjalaisesta tv-sarjasta!



Jos mulla olis oma kämppä tai omakotitalo tai ihan sama, jotain omaa asuntoon liittyvää missä ois joku ulkoilmasysteemi, niin mulla olis siellä tälläsiä täynnä kukkia:



Nyt mä yritän rauhottua ja kattoa ehkä vähä Serranoja ja kaatua sänkyyn. Saas nähdä kuinka makeesti nään tänä yönä unta jostain sellasesta, mistä oon nyt kaks viimestä yötä uneksinu, enkä oo todellakaan ollu tyytyväinen näin jälkeen päin. Aamulla tuntu vielä ihan hyvältä, kivoja unia, mutta nyt alkaa jo vähän mietityttään, että mitä se oma alitajunta oikein tuottaa.. Loman tarpeessa!! 

Nyt jäljellä/Time left now: 10d 7h 14minutes and 2seconds



Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen