Sonntag, 19. Mai 2013

Time moves slowly

Huhuh olipas eilen päivä ilta ja yö! Marco ei sit voittanukkaan, höh! Kerrankin kun oli joku hyvä biisu Italialta, ei pahalla ::D Eikä voittanu Kreikkakaan, vaikka niiden esitys oli kaikkein hauskin! Eikä voittanu Suomikaan, täs vaihees neiti Ding Dongin kannattaa varmaan miettiä, että pusu, joka ei sopinu esitykseen millään lailla, niin oisko se mahdollisesti vieny paremmat sijat! Toivottavasti Krista on nyt ihan ding dong. Tosin, en odottanu muutenkaan sen voittoa. Pieni pettymys oli Espanja ja El Sueño de Morfeo! Ihanainen Rachel olis kyllä saanu voittaa! ...myöskin. Mutta ehei, joku helvetin Tanska, joiden biisi on vaan yks hemmetin korvamato. 


Mutta joo ehkä se viisuista näin ainaski vuodeksi. Eilinen päivä meni taas orjapiiskuriäidin huomissa, tätä se taas on koko kesän.. Noh ainakin saa rusketusta! Aamulenkin jälkeen oleskelin sisällä ja sitten tuli käsky haravoimaan.. Ehdin olla 15min kun huomasin että reidet punertaa aika lailla. Noh äkkiä rasvaa päälle ja takas ulos. Nyt on sopiva alkurusketus jaloissakin jo! :)) 


Illalla matka Embulan luo ja heh, tulipahan harrastettua oikein kotikuntamatkailua! Syötiin kebabia Napuen patsaalla, käveltiin leväluhdalle ja melkein eksyttiin Seljänkankaan pikkuteillä. 

En kyllä tiiä mikä oli noin hauskaa.

Mahtava poseeraus.......

Kaikkein hauskinta tässä oli se, että leväluhdan jälkeen etittiin netistä kotipaikkakunnan "nähtävyyksiä" ja sieltä löytyikin joku lehtometsä, MUTTA mistään ei löytynyt tietoa sen sijainnista. Nooh, päätettiin vain lähteä ajamaan teitä eteenpäin ja välillä vähän tiedottominakin oltiin, esim. saako toisen pihan läpi ajaa jos navigaattori niin käskee........ MUTTA! Jo kotiinpäin mennessä eräällä hiekkatiellä tuli vastaan (tai siis ei se mihinkään tullut, paikallaan oli) risteys vasemmalle ja siinä tienviitta. Mitähän siinä muutakaan mahtoi lukea kuin sen lehtometsän nimi. Naurun määrää ei voi sanoin kuvailla. Ihan selkee kohtalo!!


Käveltiin sitten laavulle 1,2km/suunta peläten karhuja ja rallatellen lauluja. Oli ihan pakko laittaa puhelimesta musiikkia ettei karhut tuu ja syö. :( Jännittävä artikkeli aiheesta.. hehe.. tosi jännä. Parasta oli ehkä erään ihmisen viesti suurimman pelon hetkellä: "Paula please don't get eaten by a bear." Well, sitähän mä just yritin välttää.... Jännää oli myös, että kaukana keskellä mettiä raikas Kalliojärven latotanssien musiikki.. 

Loppuilta menikin nauraen kamalille viisuesityksille ja sitten kotiin hampinassupesu ja parit se..siis tekstarit ja unille! Nyt mä oon tässä, vähän ehkä, noh koomassa. Pitäis kai mennä syventämään rusketusta... 

Kesämusiikkiaaaaa

Ps. only 22d 17h 12min and 2 seconds left!

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen