Freitag, 17. Mai 2013

Picnic & The Great Gatsby

What a day! :) 
Aamulenkki, tentti, itsensä grillausta piknikin ohella ja leffaan ja kotiin ja nyt tässä. Hiukan huonossa hapessa tai pitäiskö sanoa nestetasapaino on järkkyny.. Kauhea jano koko ajan ja ihoa kihelmöi, vaikka en oo ees palanu! Päin vastoin ;) rajat näkyyyy! 


Pitää tietty välillä tarkistaa, että onhan maha vielä tallella!



Itkin ja itken yhä verisiä kyyneleitä, ku en päässy ESN Boat Tripille! Tahtoi botskille kauniilla säällä! :(

Hän heittää ja hän2 juoksee perään! Ihuna Paco! 

Jokohan kuvat riittäis.. :) Kerta kiellon päälle ja kuva ihanaisesta piknik-seuralaisestani! 


Huomenna taas lämmintääääääääääääää! Ja rusketusta pintaan ja vähän lätkää ja ehkä vielä vähän viisujaaa! ;) Ah, mulla on kesä! ...even though pitäis vielä lukea siihen yhteen tenttiin, ehehhee onpas hauskaa, vaikka oikeesti suupielet hipoo lattiaa tällä hetkellä. Ihan kiva näin hyvän päivän päätteeksi muutama sana ja mieli heti maapallon ytimessä asti. 

Käytiin tänään kattomassa jo 2 vuotta odotettu The Great Gatsby - Kultahattu. Ja vaikkakin se oli ihan hyvä, vähän ehkä sekalainen aluksi, niin mun on pakko sanoa, että mun illuusio tästä tarinasta, mikä mulle kirjaa lukiessa synty, särky tänään kyllä niinku ilmapallo neulalla tökätessä.. Okei, ainahan elokuvat on kovin erilaisia kuin kirjat, mutta silti.. Esimerkiksi vihreän valon merkitystä jauhettiin liikaa ja muutenkin siitä valosta puhuttiin liikaa. Kirjassa se jätettiin eräänlaiseksi symboliksi, jonka merkityksen jokainen lukija sai itse päättää. Elokuva ei jättäny mieleen sellasia aukkoja kuten kirja, toki niinhän se aina menee, mutta silti odotin kovin erilaista ja ehkä parempaa elokuvaa. En kyllä tiedä menikö 2 vuoden odotus hukkaan vai palkittiinko se. 
Plussaa siitä että elokuvan joillekkin kohtauksille sai nauraakkin, vaikka se ei ehkä ollu tarkotuksena. Ei liian totista!


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen