Montag, 6. Mai 2013

Magnolia interlude

ÄÄÄÄÄÄÄÄ! Ulkona on lämmin!!! Jee! Sanan kyseisessä merkityksessä; lämmin. Ei siis todellakaan elohopea hivo kovinkaan tähtitieteellisiä lukemia, vaan mittari keikkuu tällä hetkellä about +14 asteessa. Mutta kyllä se näin keväällä on ihan kiva lukema.. Onneksi enää 5 viikkoa ja sitten elohopea hiipii yli +30 asteen ja voi vitsit miten mä nautin. 

Täs koko reissus parasta on ehkä se että 2vk:n aikana vietän 7h SAKSASSA! Ahah huikeet 7h, mutta hei on sekin jotain! Berlin, here I come! Saas vaan nähdä miten menee hermot Tegelin lentokentällä aamutuimaan, onneksi on tullu opittua manaamaan saksaksi, niin että varmasti kaikki ymmärtää. 

Nyt vois taas rauhottua.. 


Kauhea nälkä, kun en oo ehtiny vielä tänään syömään mitään. Joo, kello on neljä iltapäivällä, enkä oo saanut tänään aikaan vielä mitään. Itseään saa kyllä syyttää. Mutta totesin tossa äsken, että humanistina oleminen oikeasti aika rankkaa, koska kaikki työhän tapahtuu aivoissa ja aivojen kapasiteettihan on rajallinen, ainakin näin blondilla..Raskasta! Sitä paitsi jokaisen pahin vastustajahan on oma itsensä, niin kiva nyt sitten yrittää tehdä jotain juttuja, kun pää sanoo että "ota päikkärit", "lepää", "syö tai herkuttele", tms. Ja sitten kuitenkin pitäis muka tehdä jotain hyödyllistäkin. Ei tuu mitään. Vaihdan alaa, ihan oikeastikkin kohta. Tälläset ajatusjutut ei vaan oo yhtään mua varten. En tajua edes epiikan tehtävien tehtävänantoja vaikka ihan selvällä saksan kielellä on.  Tai tajuan, mutten tajua että mitä pitäis tehdä.. 

Mitähän helvettiä mä just selitin.. Mene ja tiedä.


Oon rakastunut Magnolioihin. Miten nättejä kukkia! 
Sitten kun mulla on se mies ja kaikki maailman rikkaudet siellä Saksassa ja asun jossain maatilalla (jossa mun ite ei tarvii tehdä mitään, ja joka on lähellä kaikkia kauppoja ja kaikkea kivaa!) NIIN, mun puutarhassa on paaaaaaaaaaaaaaaljon magnoliapuita! Ja kirsikkapuita! Vaaleanpunaista kevätloistoa.. :) 

Ps. tää on sitte kyllä ihan varmana viimenen kerta kun kirjotan tällälailla ajatuksesta suoraan mustaa valkoiselle. On sen verran järjetöntä tekstiä, että voi hyvää päivää. 


Mietin tuossa näin lämpösen päivän kunniaksi, että jos lähtisin juoksulenkille. Vois tehdä ihan hyvää välillä ja pitkästä aikaa! (Niin mietin kunniaksi vai lähtisin lenkille kunniaksi?!) 
Voisin jopa toteuttaa tämän ajatuksen. 

Ciaooooooo! 






Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen