Montag, 27. Mai 2013

Tennis is the only game where love means nothing

Näin se päivä tenniksen parissa kuluu! Ainut ongelma vaan on, että kun koko päivän kattoo tv:stä tennistä, niin alkaa kädessä jo kihelmöidä, että pitäis itekkin päästä pelaamaan.. Voi miten tekiskään mieli!


Mut pitää silti vielä tenttilukeminen kiireisenä, mutta torstaina se viimeinenkin tentti on ohi! Ellen aivan täysin tuskastu ja skippaa koko roskaa. Ei kyllä millään jaksaisi.. Huomennakin kun autokoulun 2.vaihe vie osan hyvästä nuk...siis lukemisajasta! Ja sen jälkeen vielä salille ja "pikaiset" roland garros-tunnelmat tv:stä... Siinähän se päivä sitten menikin. 

Rafael Nadal - Daniel Brands -ottelu oli kyllä tänään jännittävin ottelu aikoihin. Todellinen altavastaaja meinas ottaa ja voittaa! Ja kyllä, kyseessä saksalainen ;) Ois saanut Rafakin välillä hävitä, mutta ei.. Ennakkosuosikkina jatkoon.. Hmph. 

Nyt pitää jännätä miten Jarkko pelaa! Typerää tosin, ettei sitä tuu tv:stä.. Kaikkia aivan turhia otteluita tulee, mutta ei suomalaisten, tai siis Jarkon. Noh onneksi netistä löytyy streamejä. 


Lauantaina mentiin näissä tunnelmissa! Vanha fanipaita päällä.. Järkyttävää laittaa jotain tällästä näkyville julkisesti. Toivottavasti kukaan ei kiinnitä kauheesti huomiota.. Mutta kuten oon aina sanonut: "Immer lieber Bayern als BVB" (=Aina ennemmin Bayern kuin Dortmund) niin pitihän sitä nyt sit kannattaa.. Toki oisin tsiljoona kertaa mieluummin kattonu Schalken pelaavan wembleyllä. Ja viimeistään 2015 Schalke pelaa CL-finaalia Berliinin olympiastadionilla ;) Ja kukas siellä aikookaan silloin olla!! 

Muutama turha kuva viikonlopulta:



Kuunnelluin biisi tässä kuussa ja joka päivä on ehdottomasti:


iPod alkaa varmaan kohta savuuttamaan niin kovasta käytöstä.. Kestäis nyt edes jenkkilän reissun! Alkaa olla jo vähän kulunut ja muutenkin vanha.. Akku kestää hyvällä säkällä 2h. Mutta eipä sen mun käytössä enempää oikeestaan tarviikkaan. Lenkin verran.

Nyt pitää lopettaa tämä kirjottaminen, että ehtii nähdä edes pätkän Niemisen ottelusta! Ciaooo! 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen