Dienstag, 28. Mai 2013

Sometimes I run, sometimes I hide

Väsyttää.. Note to self: NEVER EVER AGAIN GO SHOPPING WITH MOM... ...if you wanna get back home before midnight.

Toisaalta äidin kanssa shoppailemisessa on hyvätkin puolensa.. :3 Jos kortista loppuu virta tai kukkarolta loppuu ruoka, niin äitiin voi aina turvautua. Kaikella rakkaudella!


Päivän todella hyödylliset ostokset.. Päätin kokeilla beetakaroteenitabletteja, kun niitä kerran on niin hehkutettu joka paikassa. Saas nähdä tuunko maidonvalkeena vai suklaanruskeena Miamista kotiin.. Auttais nyt edes vähän.. :) 

Yks mekko tarttui taas mukaan.. Vaatekaappia täyttämään, heh. No on sille kyllä käyttöäkin! Serkkutytön rippijuhlat kun kolkuttelee jo ovella. Sinänsä hassua, että muistan vielä ihan elävästi leikkineeni sen kanssa polkutraktoreilla ja kuinka se meillä hoidossa ollessaan yritti saada mut hereille aamulla (Oli muuten aika turha edes yrittää, mua kun ei herätä mikään..) ja nyt se jo pääsee ripille!! Ikäkriisi 20v. Miten te muut selviätte........
Niin ja siitä mekosta ehkä kuvia in action later.. ;)


+ pakko mainita että mun erittäin hyvin ruskettuneita jalkoja kehuttiin tänään! Ehkä niissä siis vähän on väriä.. 

++ Pitää painua peiton alle, huomenna herätys klo 8.00 (kahareksan reikä reikä!) ja salille! Saatan EHKÄ jopa vilkaista tenttikirjaa päivän aikana.. En takaa mitään. 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen