Freitag, 3. Mai 2013

Heute gibt es scheiße mit Reis - und Reis ist aus! (Nicht wirklich)

Päivät kuluu hukkaan, kaikki hauska tapahtuu jossain muualla..

Kuka tunnistaa nämä usein Suomipopilta kuuluvat sanarallatukset? 
1. vinkki: Alavuden lahja suomipopille! 

Mutta joo, aika kirjaimellisesti päivät kuluu hukkaan ja kaikki hauska tapahtuu jossain muualla, ainakin silloin kun mun pitäis lukea tenttiin tai tehdä jotain muuta opiskeluja edistävää yleishyödyllistä scheißea. Vai mitä se nyt on. Toinen on se, että odotellessa ulkomaanmatkaa kuluu päivät jotenkin nopeampaa ja tavallaan tekemättä mitään, vaikka oikeasti oliskin saanut aikaan jotain. 

Päivät kuluu lasken niitä ja luvuksi paljon saan, päivät kuluu päivämäärä ei vaihdu ollenkaan...

2. vinkki: Bändin nimessä on paljon naisia, vaikka bändin jäsenistä kukaan ei ole nainen. 

MUTTA, asiaan! Varattiin eilen matka Miamiin! Tai tarkemmin Miami Beach:lle! En malta enää odottaa, päiviä laskiessa! Tätä lausetta kirjoittaessa lentokoneen lähtöön Helsinki-Vantaalta on aikaa: 38 d 11 h 8 min 1 sec On se tarkkaa ;)

Kumpa tulisit jo, kunpa hetkeks tulis aurinko, kunpa tulisit jo...
3. vinkki tai siis oikea vastaus: Kolmas nainen Kukaan ei kyllä arvannut. 


Matkakohde siis on muuttunut tässä parin viimesen kuukauden sisällä aika raakasti, harkattu ympäri USA:ta, mutta nyt on lentoliput ja hotellit varattu ja maksettukkin jo, että eiköhän se Miami Beach oo se lopullinen lomapaikka. Ihan pikkusen vajaa 2vk:a Floridan lämmössä.. Mikäs sen parempi tapa viettää juhannusta?! Toivottavasti Suomessa sataa jussina niin maan perkeleesti, ettei harmittais kauheesti olla ulkomailla... Ihan ku mua joskus harmittais olla kaukana Suomesta.. 



Ei sillä, ei Suomessa kyllä mitään vikaa oo. Tänäänkin just kirjoitin esseeseen siitä kuinka ihmisen täytyy kunnioittaa esivanhempiensa urotöitä vapaussodissa ja muutenkin! Sen takia mä voin nyt nauttia ja matkustaa lähes vapaasti jenkkilään, toista se olis jos aikoinaan oltais pysytty Venäjän vallan alla, oltais varmaan kaikki Siperiassa karvalakit napaa myöten päässä ja hakattais puita kasaan viiden metrin lumikinoksissa. Mitä nyt hiukan liioitellen ja stereotypioiden kera. 

Sitten toinen asia, joka mua huolestuttaa aika tavalla. Oon tunnetusti aika kova kanansiipien ystävä, siis niiden syötävien, you know? Söisin pelkkiä niitä kaiket päivät jos siihen olis mahdollisuus. MUTTA! Tänään Jenskan kanssa Amarillossa käydessä multa jäi 2kpl syömättä.. Siis yhden linnun molemmat siivet!... Historiallista, mutta valitettavan totta. Näin ei oo vielä koskaan käynyt ja toivon ettei käy vieläkään. Elämäni tämän hetken ehdottomasti isoin murhe. I know. 


En enää tiedä edes mistä mun piti kirjottaa, mutta toivotaan että se muistuis täs illan kuluessa mieleen ja voisin sitten huomenna asiasta skriivailla.. Pitäis varmaan jatkaa (Lue: aloittaa) tenttiin lukemista. 



Quatsch mit Soße, eikun siis keskitytäänpäs nyt asiaan, siis en löytänyt Päivät kuluu hukkaan -biisiä SinäPutkesta, niin kai tämä Ellie Goulding nyt sit ajaa saman asian........... 


Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen