Montag, 11. Februar 2013

I just love this crazy feeling, It's like I've known you all my life

Jotenkin sitten kummassa jäi se kuntosalilla käyminen jonnekkin.. Päätin nimittäin lähteä Seinäjoelle "shoppailemaan".. Ja löysinkin erittäin hyödyllisiä vaatteita! Uusi juoksupaita ja juoksutakki, joka kylläkin vielä jäi kauppaan, mutta ei varmaan mee viikkoa kun oon jo käynyt sen sieltä noutamassa.. En nimittäin saa sitä mielestäni.. huoh. Pitäis varmaan lukittautua neljän seinän sisälle, kukkaro ainakin tykkäis. 



Shoppailureissun tarkoitus oli kuitenkin käydä pesettämässä auto ja voi ääääääää kun se on taas puhdas! Kiiltää kuin uutena.. 

Ostoslistalla vielä tälle keväälle ois myös lenkkarit! En ymmärrä mihin urheilukaupoista katos yhtäkkiä salomonin speedcross 3:set!! Äkkiä takasi kauppoihin ne. Haluan/tarvitsen sellaset. Edelliset kun ehdin käyttää jo pohjasta puhki about 3-4 vuodessa. Jos sellaset jostain löydän, niin varmaan asun niissä taas.. Edellisiäkin käytin kaikki lomamatkat, koulupäivät ja juoksulenkit.. Kröh. Speedcrossien suurkäyttäjä ilmoittautuu! 


Ah, tämän väriset ois ihanat!!

4 Kommentare:

  1. voi mäkin tarttisin kunnon lenkkeilyvarusteet! varsinki kengät.. en ees omista lenkkareita. :P ei oikeen tee mieli lähtee juokseen näin talvella jollai uggeilla :D

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Lenkkarit kyl kannattaa hommata! Ne muut varusteet on lähinnä hifistelyä, mut lenkkareista se lenkkeily lähtee :P

      Löschen
  2. Munkin pitäis varmaan lisätä lenkkarit ostoslistalle! Ylläolevat on tosi kivat, mut voisin mä kokonaan pinkitkin ottaa :)

    AntwortenLöschen
    Antworten
    1. Voi kokonaan pinkit ois kyllä kivat! Erottuis ainakin vielä näin kun on lunta.. :)

      Löschen