Montag, 25. Februar 2013

Taste of your lips I'm on a ride

Wooop mikä päivä! Venyi vähän ilta eilen pitkäksi ja hauskaksi.. Siinä vähän ennen neljää aamuyöllä vaivuin viimein uneen.. Herätys olis ollut jo 7, mutta nukuin sitten 9 asti ja valmistauduin lähtemään kohti yliopistoa. 



Rakas autoni vain päätti, että heeeeeeei etpäs lähde mihinkään. Typerys yritti maanantain kunniaksi vittuilla, eikä käynnistyny ollenkaan. Moottorin vikavalon vaan tökkäs päälle ja ajotietokone huuti.. Onneksi en jäänyt neuvottomaksi vaan soitin velikullalle, joka riemastui TODELLA paljon, että joutui lähtemään töistä avuttoman pikkusiskon avuksi.. Ja mitenkäs siinä sitten kävi. Veli istui ratin taakse, painoi käynnistysnapista ja moottori kehräs hienommin kuin ikinä ennen............................... Ihan selkeetä vittuilua. Müncheniläiset, ne on vähä tommosia aamupaskoja, ihan selkeesti! 




Nooo pääsin kuitenkin pikkumustallani yliopistolle asti! Ah, ruokaa, herkkuja ja kavereita! Istuttiinpas siinä vajaa 4h Oskarissa kahvilla Betan ja Sonjan kanssa.. Miten niin ei muuta tekemistä? Tuli aikamoinen Sinkkuelämää-fiilis siinä opisk...(siis miehistä) puhuessa. 

Jotenkin on niin väsy olo koko ajan, ettei tiedä kuinka päin olis. Jalatkin kauheen väsyneet ja kipeet.. Jos menis vaikka tänään aikasin nukkumaan, ehkä se autokin ois huomenna paremmalla päällä. Pakkohan sen on olla. Kuka mulle jaksais kauaa olla vihanen.. Eiku.. Ehkä mä oonki se vihanen osapuoli. 

Ps. Oon ihan varma että ihmiset vihaa Britney Spearsia, vaan siks että se oli joskus teinipoppari tai jotain.. Oon järkyttynyt siitä miten hyvää sen musiikki oikeesti on. (Huomasin aamulla kun ihan huomaamatta tanssahtelin Toxic:in tahdissa..) Hups. Ette vihaa Briitua!! 



Kiitos ja anteeksi jo näin etukäteen. 



With all love and peace,
Paula 

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen