Mittwoch, 13. Februar 2013

Jeder Mensch braucht seine zweite Hälfte!

Montakohan sakkoa Mäksy vielä ampuu, ennenku ne alkaa tajuta että ehkä sille ammunnalle pitäis tehdä jotain.. Näin tosi viisaana penkkiurheilijana mietiskelen.. 

Tilasin muuten äsken lenkkarit! Ja löysin vielä just sen värisenä, kuin mitä täällä aikaisemmin kerroin. Vihreet pinkeillä pohjilla 8) Me likey! tai siis kai ne on lilat ne pohjat.. who knows! Toivottavasti Amazon.de on nopea! 

Ps. Koskahan ne Amazon.de:llä kyllästyy muhun.. Alan olla aikamoinen kanta-asiakas jo.. Mun mielestä niiden pitäis alkaa jo antaa mulle kunnon alennuksia! Ostan kuitenki koko ajan niiltä ties mitä, ja nytkin mainostan! Että alennuksia tänne vain ja äkkiä!


Jos joku joskus sanoi, että yliopistossa opiskeleminen on rankkaa, niin ei se ainakaan mun kohdallani näy! Kävin ekaa kertaa viikkoon yliopistolla, istuin siellä 1,5h, pidin parin minuutin esitelmän ja loppupäivän istuin tytsyjen kanssa kahvilla. I love my life, or not, mutta ainakin opiskelua. 
Niin...... ja huomennahan ei taas oo mitään. Perjantaina 1,5h maantuntemusta ja nykyhistoriaa. Easyyy. 
Kahvihetki Oskarissa.. Enkä mä pysty vieläkään käsittämään miten Betta pysty syödä tuon pullansa.. Onhan siinä nyt täytettä viiteen pullaan!!! Ja mun kamala aleksanterin leivos.. HYI. Se oli ihan kovaa.. Jopa se ällömakee juustokakku on parempaa kuin tuo. En syö enää koskaa tota. 



Kauheeta, että ensin iloisesti selitän miten mulle tää opiskelu ei todellakaan oo rankkaa, ja sit seuraava "mitäkirjoitan" -ajatus on: "Ääää pitäis jaksaa viel lukee tentteihin.."  Valivali, vaikkei edes oo minkäänlaista aihetta valivaliin. Joten olen siis hiljaa ja otan iPadin kätösiini ja alan lukea aluetaloudesta.. Puhh. 

EDIT:// voi vit.... Dudeneita matkalla Suomeen..




--
Sind das was uns Zusammenhält,
wie zwei seitiges Panzertap!
Sind beide allein und voller Angst,
in dieser kranken Welt!
Ich weiß nicht wie du aussiehts,
wie du heißt und wer du bist!
Doch ein Leben ohne dich,
ist so schwer für mich!

Jeder Mensch braucht seine zweite Hälfte!
die ihm stützt,die ihm hilft,wenn er fällt und
wenn du meinst das du sie gefunden hast!
halt dran fest und lass sie nicht mehr los denn!
Jeder Mensch braucht seine zweite Hälfte!
die ihm stützt,die ihm aufrecht hält und
wenn du meinst das du sie gefunden hast,
halt dran fest und lass sie nicht mehr los!
--

Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen