Donnerstag, 7. Februar 2013

On n'oublie jamais rien, on vit avec

Viikonloppu lähestyy taas! En yleensä hirveesti jännitä, mutta nyt kyllä pistää vähän nuo SM-kisat jännittämään.. Onneksi on tässä kaikenlaista viihdykettä päivisin, ettei tarvi hirveesti ajatella sitä.
// Gleich wieder Wochenende! Bin gespannt, weil das wichtigste Wettkampf des Jahres am Sonntag stattfindet. Zum Glück habe ich heute und morgen viel zu tun, also habe keine Zeit dran zu denken. 



Eilinen päivä meni ihan kirjaimellisesti unessa. Päivällä toki piti käväistä Vaasassa, lingvistiikan tunnilla, mutta eipä siitäkään hirveesti enää oo muistikuvia. Kotiin päästyäni kaaduin sänkyyn ja siellä se melkein koko ilta menikin. Ja silti tuli nukuttua 11h:n yöunet! Ja vieläkin väsyttäis.. Eiliset treenit skippasin ja tänään hyppäsinkin melkein sängystä suksille, eikä kyllä ollut läheskään niin vaikeeta pysyä tunnilla hereillä! Pitäis taas alottaa aamulenkkeily, nyt kun aamutkin vaan kirkastuu koko ajan.



Oon totaalisen koukussa nykyään Californicationiin! Loistava sarja, miks en oo aiemmin tajunnu, vaikka sitä onki välillä tullu TV:stä katottua.. Onneksi sentään nyt oon hokannu.. Kävin jopa ostaas Anttilasta alkuviikosta 3 ekaa tuotantokautta ja törmäsin outoon juttuun. 1-3 kausien boksi makso 14,95€ ja 1-4 kausien boksi 49,95€, MUTTA jos osti 1-3 kausien boksin ja pelkän 4. kauden yhdessä, niin ne maksoi vaan 30€, sillä yksittäinen kausi maksoi myös vain 14,95€. Mun mielestä pientä huijaamisen makua! Kamalaa jos ei joku huomaa sitä.. Raukalta lähtee rahat. Tyhmä Anttila.






Keine Kommentare:

Kommentar veröffentlichen